Nyheter og tilbud

Topp-moderne utstyr hos Tannlege Follegg

I hjertet av Stavanger ligger Tannlegen Follegg, en klinikk som har topp-moderne utstyr for tannbehandling. Vårt engasjement for tannpleiebransjen reflekteres i vårt moderne utstyr, spesielt når det gjelder behandling med kroner og broer.

 

For oss er det av største betydning at våre pasienter får den beste omsorgen og behandlingen tilgjengelig. Derfor har vi investert i topp-moderne utstyr innen tannpleieteknologi. Vårt intraorale kamera og scanner sikrer en detaljert og nøyaktig visualisering av tann- og munnhelsen din, noe som gjør at vi kan gi en mer nøyaktig diagnose og behandling.

 

Når det kommer til mer komplekse prosedyrer som å sette inn kroner og broer, kommer vårt topp-moderne utstyr virkelig til sin rett. Dette betyr ikke bare at behandlingene er mer effektive, men også at pasientens komfort prioriteres. Prosedyrene er designet for å være så smertefrie som mulig, noe som minimerer ubehag.

 

Ved å velge Tannlegen Follegg, velger du en tannlege i Stavanger som setter pasientens velvære og beste interesse i fokus. Uansett hvilke tannpleiebehov du har, kan du være trygg på at du vil motta behandling av høyeste kvalitet hos oss.

Ta kontakt